Drenthe


piratenzenders.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Drenthe
Drentsepiratencombinatie
Drentsepiraten combinatie. internetradiozender 24 uur per dag en 7 dagen in de week te beluisteren via het internet
http://www.drentsepiratencombinatie.nl

Inenomassen
In en om assen. assen, historische gebeurtenissen, markante drenten, bijzondere locaties, drenthe
http://inenomassen.nl/piraten_drenthe.html

Piraten Muziek
Piraten zenders drenthe -- piraten-muziek.linkplein.net
http://piraten-muziek.linkplein.net/Piraten-zenders-Drenthe.html

Piratenzenderluisteren
De glimlach van drenthe / piraten zender luisteren - geheime zender muziek streams - etherpiraten - internet radio - zelf gratis aanmelden!. muziek stream station de glimlach van drenthe (muziek voor jong en oud) - piratenzenderluisteren.nl
http://www.piratenzenderluisteren.nl/de-glimlach-van-drenthe

Radioforum
Radioforum.nl • toon onderwerp - agentschap: aantal zendpiraten in drenthe gedaald?
http://www.radioforum.nl/viewtopic.php?f=6&t=26897

Rtvdrenthe
Onderweg op bezoek bij piratenzender radio octavia | rtv drenthe. frits emmelkamp is in valthermond. het gaat niet goed met de etherpiraterij. het agentschap telecom zit ze de piraten flink achter de broek en dat betekent dat een hoop van hen de zender aan de wilgen hangt. of ze zoeken een oplossing via internet.
http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/onderweg-op-bezoek-bij-piratenzender-radio-octavia

Totaaltv
Totaal tv | rtv drenthe heeft last van etherpiraten. totaaltv.nl houdt u op de hoogte van het laatste digitale media- en televisienieuws, geeft schotel- en satellietinformatie én biedt een online tv-gids met 126 zenders.
http://www.totaaltv.nl/nieuws/4174/RTV_Drenthe_heeft_last_van_etherpiraten.html

Gerelateerd
 • Radio Atlantis trekt na 35 jaar de stekker eruit
  De voormalige piratenzender Radio Atlantis uit Den Bosch heeft afgelopen zaterdag in diepe stilte de stekker eruit getrokken. Na 35 jaar kwam er een einde aan het roemruchte Bossche radiostation. Radio Atlantis was de laatste tijd alleen nog via internet te beluisteren.
 • Deltaweek naar Colijnsplaat voor het laatste weekend
  Eindelijk konden dan de spinnakers omhoog. De Deltaweek wedstrijden werden vandaag ten oosten van de Zeelandbrug gevaren. Vanuit de start bij Wemeldinge moest met een hoofdzakelijk zuidelijke wind een
 • Komst horecapaviljoen in Park de Wezenlanden in Zwolle sta..
  De komst van het horecapaviljoen in Park de Wezenlanden in Zwolle is een stap dichterbij gekomen. De ontwikkelaar van het paviljoen en exploitant Coelenhage uit Wezep hebben eindelijk een overeenkomst getekend.
 • Piratenzender in actie voor het goede doel
  NIEUW-RODEN - Een piratenzender voor het goede doel, in Nieuw Roden en omgeving is 24 uur per dag radio de Drie Provinciën te horen. Dit jaar kregen de initiatiefnemers voor het eerst een vergunning om uit te zenden
 • Plaatselijk Belang Oldemarkt start facebookpagina voor stu..
  Plaatselijk Belang Oldemarkt is een facebookpagina gestart speciaal voor studenten die afhankelijk zijn van het reizen per trein van en naar station Steenwijk.
 • André Hazes jr. brengt ode aan vader
  Zijn vader overleed toen hij pas 10 jaar oud was. Inmiddels is de zoon van levenslied zanger André Hazes bijna twee keer zo oud en brengt hij ...
 • Documentaire over piratenzenders bij RTV Utrecht
  Begin jaren tachtig kwamen de radiopiraten massaal op. Dit waren illegale radiozenders waar voornamelijk Nederlandstalige volksmuziek te horen was. Zo ontstond een eigen gemeenschap waar luisteraars een liedje konden aanvragen en waar lief en leed op de radio werd gedeeld.
 • Betaalbaar huurhuis alleen in steden Overijssel te vinden
  Wie op zoek is naar een betaalbare huurwoning heeft in de provincie eigenlijk geen andere keuze dan verhuizen naar de stad. Buiten de steden zijn er in Overijssel nauwelijks sociale huurwoningen te vinden, blijkt uit nieuwe cijfers die het CBS vandaag bekend heeft gemaakt.
 • Booker T. Jones @ het Depot: Soullegende doet sixties herl..
  Met Booker T. Jones serveerde Het Depot nog eens een brok muziekgeschiedenis. De 70-jarige organist uit Memphis, Tennessee drukte tijdens de sixties en seventies een onuitwisbare stempel op de ontwikkeling van soul en rhythm & blues. Maar ook vandaag voelt hij zich nog altijd kiplekker op het podium.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal