Drenthe


piratenzenders.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Drenthe
Drentsepiratencombinatie
Drentsepiraten combinatie. internetradiozender 24 uur per dag en 7 dagen in de week te beluisteren via het internet
http://www.drentsepiratencombinatie.nl

Inenomassen
In en om assen. assen, historische gebeurtenissen, markante drenten, bijzondere locaties, drenthe
http://inenomassen.nl/piraten_drenthe.html

Piraten Muziek
Piraten zenders drenthe -- piraten-muziek.linkplein.net
http://piraten-muziek.linkplein.net/Piraten-zenders-Drenthe.html

Piratenzenderluisteren
De glimlach van drenthe / piraten zender luisteren - geheime zender muziek streams - etherpiraten - internet radio - zelf gratis aanmelden!. muziek stream station de glimlach van drenthe (muziek voor jong en oud) - piratenzenderluisteren.nl
http://www.piratenzenderluisteren.nl/de-glimlach-van-drenthe

Radioforum
Radioforum.nl • toon onderwerp - agentschap: aantal zendpiraten in drenthe gedaald?
http://www.radioforum.nl/viewtopic.php?f=6&t=26897

Rtvdrenthe
Onderweg op bezoek bij piratenzender radio octavia | rtv drenthe. frits emmelkamp is in valthermond. het gaat niet goed met de etherpiraterij. het agentschap telecom zit ze de piraten flink achter de broek en dat betekent dat een hoop van hen de zender aan de wilgen hangt. of ze zoeken een oplossing via internet.
http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/onderweg-op-bezoek-bij-piratenzender-radio-octavia

Totaaltv
Totaal tv | rtv drenthe heeft last van etherpiraten. totaaltv.nl houdt u op de hoogte van het laatste digitale media- en televisienieuws, geeft schotel- en satellietinformatie Ún biedt een online tv-gids met 126 zenders.
http://www.totaaltv.nl/nieuws/4174/RTV_Drenthe_heeft_last_van_etherpiraten.html

Gerelateerd
 • Nederlander vermomt zender als vogelhuisje
  De politie in het Duitse Emlichheim heeft een Nederlander opgepakt die ervan wordt verdacht een illegaal radiostation te runnen aan de grens met het Nederlandse Schoonebeek. Hij vermomde de zender als vogelhuisje. Dat meldde de Duitse politie maandag.
 • Straatmuzikant met een smile van oor tot oor
  Limburg: VOETBALDERBY?S: De maat is nu echt vol;Limburg: Als de baas vraagt om een loonoffer;Dossiers: SERIE: De schoonheid van Limburg;Limburg: ACHTERGROND Niet veel te kiezen bij de PVV; Economie: Actieplan voor regio na vertrek Philip Morris;Binnenland: Utrecht volgt 19 mogelijke jihadisten;Buitenland: 'IS verbrandt Jordaanse piloot levend';Economie: Beurzen boeken stevige winst;Buitenland: School biedt excuses aan na aangifte terreur;Binnenland: 'Onverzekerde bewoners krijgen hulp';Binnenland: Opstelten sprak met NOS-portier;Binnenland: Van Zutphen benoemd tot nieuwe ombudsman;Economie: Kamer wil inzage in taksdeal met Starbucks;Buitenland: Verdachte Nice heet Coulibaly;
 • Fors minder vraag naar winkelruimtes verwacht in Overijssel
  De vraag naar winkelruimtes in Overijssel neemt de komende jaren flink af. In Hellendoorn neemt de vraag het hardst af.
 • Spectaculaire Veronicarace
  Eindelijk buitengaats de Noordzee op, althans voor de ORC/IRC klassen die de Veronicarace zeilen. De ongemeten jachten en de rond- en platbodems bleven binnen de stormvloedkering en maakten een rondje
 • Mega Piraten Festijn voor eerst in Tilligte
  TILLIGTE - Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 15 juni te gast in Tilligte. Voor de rondreizende festivalkaravaan betekent het een eerste kennismaking met het Twentse dorp. Op het podium staan grote namen als Jan Smit, 3JS, Mooi Wark, Marianne Bult, Lee Towers, Jannes, Marianne Weber, Jan Keizer & Anny Schilder en Sieneke. Maar ook aan de echte piraten is gedacht met optredens van onder andere Lucas & Gea, De Roffels en Harten 10.
 • Agentschap Telecom in actie tegen radiopiraten
  Ethertoezichthouder Agentschap Telecom is het afgelopen weekend op enkele plaatsen in Nederland in actie gekomen tegen radiopiraten.
 • Weggelopen kat uit Enschede na drie jaar herenigd met baas..
  Drie jaar geleden verdween kat Gannuf uit Enschede. De eigenaresse had niet verwacht dat ze haar huisdier ooit terug zou zien. Toch gebeurde dat deze week. De kat werd na drie jaar vlak in de buurt gevonden door twee meisjes.
 • Dagboek 16 december: "gaan we vanmiddag weer naar de voeds..
  Nog beduusd van alle reacties van gisteren stap ik weer achter mijn toetsenbord. Ik las met een brok in mijn keel al die lieve reacties op Facebook en ik kreeg ook op mijn e-mail en WhatsApp ontzettend veel fijne reacties. Ik had totaal niet verwacht dat mijn berichtjes bij zoveel mensen binnen zouden komen, maar het effect vind ik super!
 • Piratenzender stoort Radio 538
  Radio 538 werd deze week gestoord door een piratenzender uit 't Reitdiepdal in de provincie Groningen. Daar is het landelijke radiostation te ontvangen op 102.2 FM. De zender 'De Lozze Vogels', die bezig was met een jaarlijkse kerstmarathon, stoorde Radio 538. Barry Paf, deejay bij Radio 538, besloot na diverse klachten van luisteraars met Radio De Lozze Vogels te bellen. Dit gesprek is ook terug te luisteren op de website van Radio 538.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal