Drenthe


piratenzenders.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Drenthe
Drentsepiratencombinatie
Drentsepiraten combinatie. internetradiozender 24 uur per dag en 7 dagen in de week te beluisteren via het internet
http://www.drentsepiratencombinatie.nl

Inenomassen
In en om assen. assen, historische gebeurtenissen, markante drenten, bijzondere locaties, drenthe
http://inenomassen.nl/piraten_drenthe.html

Piraten Muziek
Piraten zenders drenthe -- piraten-muziek.linkplein.net
http://piraten-muziek.linkplein.net/Piraten-zenders-Drenthe.html

Piratenzenderluisteren
De glimlach van drenthe / piraten zender luisteren - geheime zender muziek streams - etherpiraten - internet radio - zelf gratis aanmelden!. muziek stream station de glimlach van drenthe (muziek voor jong en oud) - piratenzenderluisteren.nl
http://www.piratenzenderluisteren.nl/de-glimlach-van-drenthe

Radioforum
Radioforum.nl • toon onderwerp - agentschap: aantal zendpiraten in drenthe gedaald?
http://www.radioforum.nl/viewtopic.php?f=6&t=26897

Rtvdrenthe
Onderweg op bezoek bij piratenzender radio octavia | rtv drenthe. frits emmelkamp is in valthermond. het gaat niet goed met de etherpiraterij. het agentschap telecom zit ze de piraten flink achter de broek en dat betekent dat een hoop van hen de zender aan de wilgen hangt. of ze zoeken een oplossing via internet.
http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/onderweg-op-bezoek-bij-piratenzender-radio-octavia

Totaaltv
Totaal tv | rtv drenthe heeft last van etherpiraten. totaaltv.nl houdt u op de hoogte van het laatste digitale media- en televisienieuws, geeft schotel- en satellietinformatie én biedt een online tv-gids met 126 zenders.
http://www.totaaltv.nl/nieuws/4174/RTV_Drenthe_heeft_last_van_etherpiraten.html

Gerelateerd
 • Radio Atlantis trekt na 35 jaar de stekker eruit
  De voormalige piratenzender Radio Atlantis uit Den Bosch heeft afgelopen zaterdag in diepe stilte de stekker eruit getrokken. Na 35 jaar kwam er een einde aan het roemruchte Bossche radiostation. Radio Atlantis was de laatste tijd alleen nog via internet te beluisteren.
 • Kort medianieuws 29 januari 2015
  Elke dag het laaste nieuws over de wereld van radio, televisie en andere media, de Media over de Media.
 • 'Als ik die uitzendingen van toen nu zou horen...'
  De Lekkerkerkse dominee dr. G.H. Plantinga gaf de aanzet. Nadat Radio Vrolek niet langer een piratenzender was maar een erkend station, claimde hij de zondagoc
 • 9000 Toeren lanceert boek over Gentse muziekgeschiedenis o..
  Anderhalf jaar geleden kreeg Katrien Brys, coördinator van 9000 Toeren, een idee. Waarom niet eens Gentse journalisten, vormgevers en andere creatievelingen verzamelen om de Gentse muziekgeschiedenis te boek te stellen? Vele uren werk later is er 9000 Toeren: 50 jaar muziek in Gent. En omdat onder andere Gent op zaterdag 18 april Record Store Day en dus de muziek viert, leek het hen wel een mooi idee om het boek te lanceren op deze feestdag van de muziek. Mét korting in zes Gentse platenzaken. Wij geven een voorpublicatie.
 • Piratenzender kaapt frequentie Sky Radio
  Volgens het piratenstation 'Vier van de Vijf' was het instorten van de zendmast een uitgelezen kans om muziek te laten horen die Sky Radio nooit uitzendt: schlagers en piratenhits. Om het echt te ... - Piratenzender kaapt frequentie Sky Radio - Nieuws, Cultuur
 • Simone Walraven terug op de radio bij Radio2
  Radiolegende Simone Walraven komt terug op de Nederlandse radio. Voor AvroTros gaat ze vanaf vrijdag 6 september een radioprogramma presenteren op vrijdagavond. Simone Walraven krijgt een late-nightshow van 23.00 tot 01.00 uur op Radio 2, met de titel "Simone's Songlines".
 • Oosterwijkse Pinksterfeesten met Trekkertrek en truckpulli..
  zaterdag 7 juni grote truckpulling wedstrijd in Zelhem Meetellend voor heet landen klassement Na afloop feest in de feesttent met de Achterhoekse Muziekfabriek, Zondag 8 juni grote Trekkertrekwedstrijden en Oldtimer show. 's avonds feest in de tent m./m.v. Kiek Now us en DJ Martin. Dit alles is op het terrein aan de Hogeveldweg in Zelhem. zie ook www.bvoosterwijk.nl
 • 50 jaar TROS: heeft de 'grootste familie' nog een toekomst?
  De TROS viert vanavond in Koninklijk Theater Carré zowel een 50-jarig jubileum als een ..., lees meer op Kanaal Show
 • Inloopavond NAM in Oldenzaal over opslag giftig afvalwater..
  Een inloopavond van de NAM voor inwoners van Oldenzaal is vanavond rustig en gemoedelijk verlopen. Tijdens de avond konden inwoners vragen stellen over injecteren van chemisch verontreinigd afvalwater in leeg geproduceerde gasvelden in Noordoost-Twente.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal